Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA STIHIJA

Rasplamsao se požar kod Murtera: U pomoć su došla i tri kanadera

požar
Foto: Martina Valinger/Murterska butiga
1/5
05.07.2024.
u 17:29

Prema informacijama iz Županijskog centra požar je izbio na otvorenom prostoru kod Murtera, a iz Centra 112 tvrde kako je na teren upućeno više vatrogasnih ekipa.

Kod Murtera između uvala Kosirina i Čigrađa izbio je požar u petak poslijepodne. Prema informacijama iz županijske Vatrogasne zajednice zemaljskim snagama u pomoć su došla i tri kanadera te jedan air tractor, prenosi portal Šibenski. Prema informacijama iz Županijskog centra požar je izbio na otvorenom prostoru kod Murtera, a iz Centra 112 tvrde kako je na teren upućeno više vatrogasnih ekipa. "Gori u brdu iznad uvale i kampa Kosirina prije Murtera. Prema onome što vidimo na kamerama ima dosta dima", za Šibenski su rekli iz Centra 112.

VEZANI ČLANCI:

"Riječ je o požaru otvorenog prostora, dojava je zaprimljena u 16:01 sati, na intervenciju su izišli JVP Vodice, DVD Tisno, DVD Pirovac, DVD Vodice s 21 vatrogasaca i 8 vozila, intervencija je u tijeku", izvijestili su iz Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije.

 

GALERIJA Vojska nakon oluje pristigla u Bošnjake: 'Pomagat ćemo im dok god bude potrebno'

požar
1/34
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije