Dubrovnik

Ribara zatočenog na hridi spasili HGSS-ovci

Spašavanje ribara (1)
Foto: HGSS
1/6
19.04.2012.
u 15:56

Muškarac (77) pecao je i nije primijetio da je zbog velikih valova i promjene vremena odsječen od obale.

Četvero pripadnika HGSS-a spasilo je u srijedu poslijepodne dubrovačkog ribara s hridi na plaži Danče. Naime, 77-godišnjak je pecao te nije primijetio da je zbog velikih valova i promjene vremena ostao odsječen od obale, piše Slobodna Dalmacija.

– Gospara smo spasili za relativno kratko vrijeme, sve je trajalo oko jedan sat, ali situacija nije bila nimalo bezazlena. Da je slučajno pokušao sam prijeći s grebena ili da mu je pomagao netko tko nije obučen i opremljen, sve je moglo završiti kobno – kazao je GSS-ovac Zoran Ateljević.

Više pročitajte  u izvornom članku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije