Pomažemo udomiti

Rocky je nakon 15 godina sretnog života završio u skloništu

Foto: Privatni album
22.03.2018.
u 16:20

Umjesto imena u Utinji je dobio broj, sad je 4694. Može li uz njega pisati i da je udomljen?

Njih dvojica imali su samo jedan drugoga, Beethoven Rockyja i Rocky Beethovena. Karlovčanin kojeg su znali po nadimku Beethoven o svom psu Rockyju brinuo se 15 godina.

Bio mu je sve na svijetu, a Rocky je svom čovjeku vraćao onako kako to pas zna – ljubavlju i vjernošću. Tog dana nisu ni slutili što ih čeka, nisu se stigli ni oprostiti. Beethoven je otišao na put bez povratka, a Rocky je ostao sam. O njemu se nije imao tko brinuti pa je završio u skloništu Utinja.

Umjesto ljubavi i toplog doma dobio je hladan boks. Nakon 15 godina sretnog života našao se u čoporu pasa, nema poznate ruke koja ga je mazila. Umjesto šetnji ostalo je čekanje, umjesto sreće ostao je samo strah u njegovim očima. Što se dogodilo, gdje je njegov čovjek, kad će doći i povesti ga kući? U Utinji je Rocky ostao i bez imena, upisan je kao broj 4694. Može li uz njega biti zapisano i da je udomljen? Rocky nije čupavi mali pas, njegova dlaka je crna i ima puno godina. Ali i puno ljubavi koju još može pružiti.

Ako mu želite pružiti dom, vratiti nadu i sreću, nazovite voditelja skloništa na 098/18-96-999.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar arhaika
arhaika
23:21 22.03.2018.

jadno bice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije