Nove kuće na Banovini

RS gradi 10 kuća srpskim obiteljima čiji su domovi srušeni u potresu na Banovini

Milorad Pupovac komentirao premijerovu najavu o rekonstrukciji Vlade
Patrik Macek/PIXSELL
19.04.2022.
u 11:58

Milorad Pupovac i direktor Republičkog tajništva za raseljene osobe i migracije Republike Srpske Davor Čordaš potpisali su ugovor o izgradnji 10 kuća za srpske obitelji

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac i direktor Republičkog tajništva za raseljene osobe i migracije Republike Srpske Davor Čordaš potpisali su ugovor o izgradnji 10 kuća za srpske obitelji čiji su domovi uništeni u potresu potkraj 2020. godine na području Banovine.

Ugovor je vrijedan 1,5 milijuna maraka (oko 6 milijuna kuna) i njime je predviđena izgradnja 10 montažnih kuća. Njih će izgraditi tvornica montažnih kuža Steco iz Bijeljine.

Ugovor o izgradnji obiteljskih kuća, na koji se ranije obvezao srpski čan Predsjedništva Milorad Dodik, u administrativnom središtu Vlade Republike Srpske u Banjoj Luci potpisali su Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac i direktor Republičkog tajništva za raseljene osobe i migracije Republike Srpske Davor Čordaš (HDZ BiH).

Prije toga Pupovac je razgovarao s premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem.

On je u izjavi za medije izrazio očekivanja da će obiteljske kuće na Banovinu biti isporučene do kraja ovoga ljeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije