NEMA ŠTETE

Rusi osmi put napali Kijev tijekom noći: 'Uništili smo 20 dronova koji su nam dolazili iz različitih smjerova'

Rusija pokrenula val smrtonosnih zračnih napada diljem Ukrajine
Eugen Kotenko
16.09.2024.
u 07:21

Razmjeri napada, zbog kojeg je Kijev bio pod upozorenjem na zračni napad oko 3,5 sata, bit će poznati kasnije u ponedjeljak, kazao je Popko

Rusija je tijekom noći izvela svoj osmi zračni napad u rujnu na Kijev, priopćila je u ponedjeljak ukrajinska vojska navodeći kako su jedinice protuzračne obrane uništile gotovo 20 dronova koji su išli prema glavnom gradu. "Ruske jurišne bespilotne letjelice išle su prema Kijevu iz različitih smjerova i u različitim skupinama", rekao je na Telegramu čelnik kijevske vojne uprave Serhiy Popko.

Prema preliminarnim informacijama, kako je naveo, nije bilo žrtava niti štete. Razmjeri napada, zbog kojeg je Kijev bio pod upozorenjem na zračni napad oko 3,5 sata, bit će poznati kasnije u ponedjeljak, kazao je. Iz Moskve nije bilo komentara. Rusija kaže da u svojim zračnim napadima cilja samo ukrajinsku infrastrukturu koja je ključna za njezine ratne napore.

Raniji napad na Kijev 7. rujna uništio je nekoliko stambenih zgrada. Rusija je, naime, lansirala jako puno projektila na niz ukrajinskih gradova, pogodivši mete u Poltavi, Sumiju, Lavovu i Krivnjem Rihu. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 4

LU
Luftbalons
10:20 16.09.2024.

jednostrani natpisi idu u korist SSADa, a to znači da SE radi o propagandi proxy rata..sve je NATO, od oružja, obavještsajnih podataka, satelita i komadantnog sjedišta (Washington).

Avatar 2u8
2u8
09:47 16.09.2024.

Ne kužim.rusi tvrde da Ukrajinci ne postoje.Znači,gruvaju po ruskom gradu....svašta

SE
Serengeti
09:13 16.09.2024.

Jučer Ukrajinci granatirali/raketirali ruski pogranični grad Shebekino koji je u plamenu. Danas Rusi uzvraćaju prema Kijevu, i tako u krug sve dok Amerikancima paše. Do posljednjeg Ukrajinca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije