linić priznao:

'Ni sa jednim članom Vlade ne komuniciram privatno. To je moj karakter!'

Slavko Linić
Foto: screenshot HRT
12.04.2014.
u 21:01

Komuniciramo poslovno, ja bih rekao službeno. Privatno ne, ali skoro ni sa jednim članom vlade. To je moj karakter - iskreno je odgovorio Linić.

Vlada ima potporu MMF-a i Svjetske banke programu koji provodi. MMF podupire predstečajne nagodbe dok je Svjetska banka odobrila drugu tranšu kredita za strukturne reforme u iznosu od 75 milijuna eura. Kazao ja to za Dnevnik HRT-a ministar financija Slavko Linić.

Ministar Linić osvrnuo se i na žestoke polemike oko porezne uprave u Sisku. Kazao je da je sve rečeno te kako porezna uprava u RH ima procedure oko utvrđivanja vrijednosti pojedinih objekata i one su važne za naplatu poreza. Kaže da su poštovane i u slučaju zgrade u Sisku.

Na upit da komentira na koga se odnosi Milanovićeva izjava kako ''svi oni koji izazivaju nepovjerenje građana u rad poreznih organa moraju biti kažnjeni'', Linić je kazao da nema komentara te kako je njihov posao da rade i drže se procedure. Ministar je opisao i svoj odnos s premijerom Milanovićem.

- Potpuni normalni odnosi, potpuna potpora projektima. Rebalans je dogovoren s ostalim ministrima uz pomoć užeg kabineta, dodatni programi isto tako. Prema tome komuniciramo poslovno, ja bih rekao službeno. Privatno ne, ali skoro ni sa jednim članom vlade. To je moj karakter - iskreno je odgovorio Linić.

>>Ministar Linić: U 15 mjeseci spašeno je 40.000 radnih mjesta

Komentara 18

KO
korlat
21:40 12.04.2014.

Što to Linić radi kako terba , Linić radi po socijalistićko samo upravnom obrascu, ratorikom pravog partijaša, usput su mu prijatelji i kumovi svi na sudu, pomoćnik koji se zatekao u aferi bivšui policajac sa plaćom od devet tisuća kuna sa bogatstvom rok felera, on je da prostiš samo magla i paučina koji se zajedno sa svojom partijom skriva iza navodnog Milanovićeva poštenja

IC
ICCO
22:05 12.04.2014.

Linić je uveo kaos u porezni sustav izmjenama poreznih stopa češće nego su izmjene na košarkaškoj utakmici. To nijedna ozbiljna Vlada na svijetu ne radi. Zašto nitko ne analizira potpuni fijasko doprinosa za zdravstvo 15-13-15 u 2 godine i nekoliko milijardi gubitka. Ili PDV na turizam 23-10-13? Još gori gubici. A o sumnjivim predstečajnim pogodovanjima već se vrlo konkretno govori. Gdje je tu odgovornost za milijarde??

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
21:24 12.04.2014.

Ne treba Slavko privatno razgovarati sa Zoranom jer oni vode zavičaj, oni su na vlasti i imaju balkanske uzde u rukama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije