ministarstvo poljoprivrede:

S tržišta se povlače ove kobasice, sadrže neoznačeni badem

HAPIH
19.10.2021.
u 12:12

Osobe koje nisu alergične moguih ih i dalje upotrebljavati bez ograničenja

Zbog neoznačenog alergena badema Državni inspektorat RH izvijestio je u utorak kako s tržišta opozivaju 'kobasice' Bio Viana "Real Jumbos 275g".

Riječ je o proizvodu s naznakom "upotrijebiti do 21.12.2021.", proizvođača Tofutown.com GmbH, Wiesbaum, Njemačka.

S obzirom da proizvod sadrži neoznačen badem, proizvod može predstavljati rizik po zdravlje potrošača osjetljivih na isti dok ga osobe koje nisu alergične mogu i dalje upotrebljavati bez ograničenja.

>> VIDEO Testirali smo kesten-pire u centru grada

Komentara 3

PA
pajper
12:40 19.10.2021.

Dok ih je Gavrilović delao,nije bilo badema u salami ili kobasici.pravile se od mesa.mirisalo i susedima,a danas?pokušajte nahraniti mačku....no..no..ona to smece ne jede.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
12:40 19.10.2021.

A tko ih kod nas distribuira?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije