Školstvo

Sa školom iz Zagreba dijele 334.000 eura

'05.07.2010., Elektrostrojarska skola, Varazdin, Pocela je razmjena udzbenika za srednje skole Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
09.11.2010.
u 15:45

Projekt će se provoditi u tri faze, a u prvoj će, s danskim stručnjacima, izraditi model fleksibilnog učenja za partnerske škole

Partnerske škole, varaždinska Elektrostrojarska i zagrebačka Elektrotehnička, provodit će projekt „Fleksibilnim učenjem i inoviranjem kurikuluma prema tržištu rada" u sklopu IV. komponente Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA).

 – Projekt se provodi u tri faze, a u vrijednosti je 334.000 eura – kaže Igor Kos, ravnatelj varaždinske škole. Dodaje da će u prvoj fazi, sa stručnjacima iz Danske, izraditi model fleksibilnog učenja, a zatim će nastavnici na stručna usavršavanja u inozemstvo – neurolingvističko programiranje, trening za uvođenje međunarodno priznatih certifikata u području „zelene/pametne gradnje" ("Konnex") i obnovljivih izvora energije ("Solarteur"). U trećoj će fazi nabaviti opremu za "Konnex" i "Solarteur" te pokusni model fleksibilnog učenja, za što će potrošiti 35 posto polovine novca, koliko im pripada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije