Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak priče o 17 milijuna kuna manjka iz državnog Croatia Leasinga

Šangut: Vojković mi je prijetio 
na sjednici Nadzornog odbora

Hrvoje Vojković
Boris Ščitar
23.12.2009.
u 10:24

Šangut je u ponedjeljak Županijskome državnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznenu prijavu protiv Krešimira Dretara.

– Hrvoje Vojković, predsjednik uprave Croatia osiguranja, prijetio mi je na sjednici Nadzornog odbora. Tražio je da demantiram članke o manjku 17 milijuna kuna iz Croatia Leasinga i o njegovoj bliskosti s bivšim direktorom Leasinga Krešimirom Dretarom u čije su vrijeme sporni ugovori i potpisani.

Ako ne napišem demanti, rekao je, objavit će sve što zna o meni – kaže Zoran Šangut, novi član uprave Leasinga, poznat i kao predsjednik Udruge pravnika Vukovar. Time je priča o 17 milijuna kuna manjka u Croatia Leasingu, tvrtki kojom upravlja Croatia osiguranje, a Vojković je predsjednik NO-a Leasinga, dobila nastavak.

Šangut je u ponedjeljak Županijskomedržavnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznenu prijavu protiv Dretara, a Vojković je prijavu podnio samo protiv dviju tvrtki koje su dužne taj novac Leasingu – Auto Pupeka i Conforta. Nakon što je Hanfa dobila ovlasti u imenovanju direktora leasing kuća, Dretar nije dobio zeleno svjetlo i više nije mogao biti na čelu Croatia Leasinga.

No, unatoč tome, dobio je jedan od vodećih položaja – direktora prodaje – u Croatia osiguranju, tvrtki koja je još u pretežnom vlasništvu države i koju vodi haeselesovac Vojković.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar condor
condor
11:50 23.12.2009.

Prljavih igrača i lopova na pretek !

OB
-obrisani-
11:51 23.12.2009.

I ja sam HSLS-ovac, od prvih dana! Kao i Vojković, koji me niti ne pozdravlja!! Kao u subotu navčer, gdje me sreća ubacila u VIP ložu, s Vojkovićem i nekom misicom s njim u društvu! Vojković je zaposlio pola HSLS u CROATIA OSIGURNAJU, a mene, 20 mjeseci nezaposlenoga na Zavodu, s USA magisterijem, ocijenio kao Čovjeka kojeg ne može kontrolirati!! Tudi jaz, sam priajvio AUTO PUPEK. Zbog nestručne ugradnje BRC plina u moj 6 cilindrični SEBRING. Te su mi poslije prijetili!! Pa sam odustao!! Iza Auto Pupek, STOJI, nit manje, nit više, poznati Marin Galić!!! Što je uopće za Vojkoivća bliskost?? Nije blizak odavno, s Darinkom Kosorom, pa ga je cijeloga oblizao, kad je ovaj pobijedio u Bordu!!

37
37h1c4l
11:49 23.12.2009.

jebate, neznaš koji je direktor sposobniji od kojeg u ovoj državi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije