poginula jedna osoba

Satima u koloni zbog nesreće na A3: Putujem iz Beograda od pola četiri. Zapeli smo. Totalni je kaos

Foto: Čitatelj
1/3
02.09.2022.
u 23:36

Silazak s autoceste u smjeru Lipovca je na čvoru Rugvica, a uključenje na čvoru Popovača. Pušten je promet između čvorova Popovača i Križ u smjeru Zagreba. U smjeru Lipovca kolona između naplatne postaje Zagreb-Istok i Ivanić Grada je oko 5 km, a između Ivanić Grada i Križa oko 7 km - navode.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 17 sati na autocesti A3 Zagreb - Lipovac, između Križa i Popovače, poginula je jedna osoba, dok je jedna ozlijeđena. U nesreći su sudjelovala tri osobna vozila i jedno teretno.

Kao posljedica te nesreće došlo je do kolona na tom području, a čitatelj nam je opisao stanje na terenu.

- Putujem iz Beograda od pola četiri. Skrenuo sam na Kutini van na lokalne ceste. Google je pokazao da se lijepo može spojiti na autocestu tu iza Križa. Zapeli smo. Ne možemo pristupiti autocesti. Puževim gibanjem došli smo do neke žene koja nam je rekla da je od Zagreba do Križa putovala šest sati. Totalni je kaos. Neki je kamion probio zaštitnu ogradu i ubio nekog čovjeka - ispričao nam je čitatelj.

Foto: HAK

Hrvatski autoklub potvrdio je da su na tom području gužve u prometu.

- Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog prometne nesreće na 81. km + 450m (između čvorova Križ i Popovača) prekinut je promet između čvorova Rugvica i Popovača u smjeru Lipovca. Silazak s autoceste u smjeru Lipovca je na čvoru Rugvica, a uključenje na čvoru Popovača. Pušten je promet između čvorova Popovača i Križ u smjeru Zagreba. U smjeru Lipovca kolona između naplatne postaje Zagreb-Istok i Ivanić Grada je oko 5 km, a između Ivanić Grada i Križa oko 7 km - navode.

VIDEO: Nije sve išlo glatko: Vučna služba dignula oštećenu skupocjenu jurilicu

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar mustafa2
mustafa2
00:10 03.09.2022.

kakve veze sad beograd ima sa tim ??? zar se nikako nije mogla opisati guzva u hrvatskoj a da se ne spomene taj sugavi grad i servija ???

EZ
ezer
00:42 03.09.2022.

Kad je već sišao u Kutini s autoceste zar je tako teško voziti do Križa, Ivanić-Grada, Kloštar Ivanić, Brckovljani, Dugo Selo, Zagreb. Najgore što nikad ne znaš zašto je gužva na toj autocesti osim radova i ograničenja brzine sve su češće nezgode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije