Dio njihovih prihoda

SDP-ovi europarlamentarci dat će donaciju Zakladi Ana Rukavina

Pet SDP-ovih europarlamentaraca dat će donaciju Zakladi Ana Rukavina
Patrik Macek/PIXSELL
24.07.2013.
u 13:32

Iako još ne znaju koliki će točno iznos svaki od njih donirati Zakladi, Tonino Picula rekao je da se nada da će ta svota iznositi negdje između 5 i 10 tisuća kuna svaki.

Petero SDP-ovih europarlamentaraca potpisalo je danas izjavu o doniranju dijela svojih prihoda Zakladi Ana Rukavina. Iako još ne znaju koliki će točno iznos svaki od njih donirati Zakladi, budući da će to ovisiti o obračunu poreza na europske plaće i visini uplate za mirovinsko osiguranje, Tonino Picula rekao je da se nada da će ta svota iznositi negdje između 5 i 10 tisuća kuna svaki. Upraviteljica Zaklade Marija Rukavina sretno je rekla da se za pet tisuća kuna može se napraviti 10 tipizacija. – Krenuli smo sa 156 uzoraka, a sada smo prešli 40 tisuća upisanih u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Novac koji ćemo dobiti od SDP-ovih donacija iskoristit ćemo za prikupljanje i obradu doniranih uzoraka krvi te proširenje našeg Registra – rekla je Marija Rukavina te zahvalila svim građanima koji su svojim donacijama i uzorcima pomogli rad Zaklade te pozvala i ostale da im se priključe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije