Procurila snimka

Hrvatske šume: Laž je da se Jakupčić sastao s Josipom Rimac. Na snimci nije on

Josipa Rimac
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
06.06.2020.
u 21:48

iz Hrvatskih šuma stiglo je novo priopćenje medijima u kojem izričito tvrde da na snimci nije Jakupčić, te da će stvar rješavati na sudu

Dnevnik Nove TV objavio je snimku Josipe Rimac i predsjednik uprave Hrvatskih šuma četiri dana prije privođenja kada su se sastali u jednom zagrebačkom kafiću.

Naime, u ponedjeljak 25. svibnja, u 19:43, Krunoslav Jakupčić ušetao je u jedan zagrebački kafić. Nije odmah sjeo za stol. Točno tri minute poslije, u kafić je ušetala Josipa Rimac

Video: Istražitelji su nadzirali razgovore Josipe Rimac u vozilu

Nadzorna kamera otkriva da su potom sjeli zajedno za isti stol. 

Krunoslav Jakupčić u petak je u javnosti iznio svoju priču oko afere vjetroelektrane i poručio da je rezolutno odbijao pritiske Josipe Rimac. Nakon uvida u snimku poslali su  upit Hrvatskim šumama je li se u posljednje vrijeme Jakupčić susreo s Rimac?

"Predsjednik uprave Hrvatskih šuma nije se sastao s Josipom Rimac posljednjih nekoliko mjeseci", glasio je odgovor. 

Priopćenje Hrvatskih šuma

Nakon Dnevnika Nove TV, iz Hrvatskih šuma stiglo je novo priopćenje medijima u kojem izričito tvrde da na snimci nije Jakupčić, te da će stvar rješavati na sudu, piše 24sata.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Nova TV objavila je lažnu vijest da se g. Krunoslav Jakupčić, predsjednik Uprave Hrvatskih šuma, krajem svibnja susreo s gđom Josipom Rimac. Naime, osoba koja se susreće s Josipom Rimac na snimci objavljenoj u Dnevniku Nove TV 6. lipnja 2020. nije g. Krunoslav Jakupčić. Zadovoljštinu protiv širitelja ove lažne vijesti potražit ćemo na sudu."

Komentara 4

DU
Deleted user
21:59 06.06.2020.

jakupčić je 2019 g trebao sklopiti posao sa talijanima o prodaji pola milijuna kubika drveta uz proviziju od 2 eura po kubiku za njega pametnom dosta

DU
Deleted user
21:06 06.06.2020.

Koji je to kafic? Cini se da uz kavu prodaje i snimke musterija.

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
21:16 06.06.2020.

Pa šta? Ako se Bošnjaković mogao sastati s optuženikom, ovaj se mogao s ženom koja je tada bila čista kao sunce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije