izjava o pahoru

Šefovi HRT-a odbili Stankovića, Sanader neće opet biti u emisiji

ivo sanader
Screenshot HRT
06.10.2012.
u 11:30

Sanader pristao govoriti za prilog koji ipak neće biti prikazan prije intervjua Stankovića s nekadašnjim predsjednikom slovenske vlade Borutom Pahorom.

Premda je Ivo Sanader pristao govoriti za prilog koji će biti prikazan prije intervjua Aleksandra Stankovića s nekadašnjim predsjednikom slovenske vlade Borutom Pahorom u emisiji Nedjeljom u dva, naknadno su na HTV-u odlučili da će koristiti njegove prošlonedjeljne izjave.

Tako se bivši premijer neće drugu nedjelju zaredom pojaviti u spomenutoj emisiji.

- Stanković me u ponedjeljak navečer zamolio za izjavu o Pahoru i prihvatio sam to. Koliko god će biti potrebno, ja ću govoriti o tom problemu zbog kojeg sam, naposljetku, podnio ostavku na premijersku dužnost i povukao se iz politike. Dogovorio sam sa Stankovićem da će autor priloga Damir Smrtić uzeti moju izjavu. No, u srijedu, sat vremena prije nego smo se trebali naći, Smrtić me je nazvao i ispričao se da nema slobodnih kamera. Pitao sam Stankovića što se dogodilo, a on mi je poslao sms iz kojeg je vidljivo da su urednici na HTV-u zabranili tu moju izjavu, rekao je Sanader za Novi list.

Čuvši da je Jadranka Kosor snimila izjave za prilog u Nedjeljom u dva Sanader je kazao da ona nije upoznata sa svim okolnostima mukotrpnih pregovora sa Slovencima.

- Nisam ja ništa uvjetovala, kako bih to uopće mogla. Smrtić mi je rekao da je Sanader već dao izjavu za prilog, a onda smo otišli u Trakošćan da i mene snime. To je sve, nisam ni pitala što im je Sanader rekao - kazala je Kosor za Novi list.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>>Pahor izveo Jadranku Kosor na kavu i donio joj buket ruža

Komentara 74

ST
stevica
11:42 06.10.2012.

Joj,pa zar nam vec nije dosta i smradera i skojevke i tog janeza,pa oni su nam sjehbali buducnost i buducnost novih narastaja za sljedecih 50 godina.Pa oni su nas vratili unazad u 1960-te godine.Cime su zavrijedili da im dajete publicitet.Pljackom drzave? To su jedino odlicno obavili,nitko nista nezna,a svima puni djepovi.

DU
Deleted user
11:49 06.10.2012.

Pitajte ljude koji su izgubili sve što su imali o njemu i njegovoj stranci.Neki su izgubili posao, neki su izgubili kuće, neki su izgubili one koje su najviše voljeli a to su oni koji su se ubili zbog ovrha.

SO
sotokuco
11:41 06.10.2012.

Još ovakva dva poteza, i rejting će mu biti veći nego pred izbore koje je dobivao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije