24.02.2015. u 12:00

Željko Kerum, splitski poduzetnik, najavio je da će tužiti Željka Keruma, bivšeg gradonačelnika Splita

Pune ruke posla za magistre

Branko Grčić, ministar regionalnog razvoja i fondova EU, ima novi prijedlog Pravilnika o unutarnjem redu koji precizira čime bi se ubuduće trebao baviti voditelj odjela za opće poslove. Slobodna otkriva da će Grčićev voditelj odjela, premda mora imati završen magisterij i stručnu specijalizaciju, četiri godine iskustva, znanje stranog jezika i rada na računalu, ubuduće u opisu poslova imati i ''čišćenje snijega", ''prijenos dijelova uredskog namještaja" te ''druge poslove po nalogu nadređenih". Od zalijevanja fikusa do čišćenja zahoda.

Shizofreni naum

Kerum tuži Keruma, a Baldasar se pravi lud

Željko Kerum, splitski poduzetnik, najavio je da će tužiti Željka Keruma, bivšeg gradonačelnika Splita. Svoj shizofreni naum najljeniji saborski zastupnik opširno je izložio u Slobodnoj, iz koje doznajemo da je ljutit na samog sebe što, dok je bio gradonačelnik, nije sebi kao poduzetniku izdao građevinsku dozvolu za lokal na predjelu Prva voda. Tužbu će formalno podnijeti Kerumova tvrtka Latebra protiv Grada Splita i Željka Keruma kao tadašnjeg gradonačelnika, a sam će od sebe tražiti milijun kuna odštete. Cijeli spor vrijedan 12 milijuna kuna zapravo će pasti na leđa aktualnom gradonačelniku Baldasaru koji se, kako kaže Kerum, ''pravi lud". A ni Kerum nije najnormalniji.

Sprema se oluja

Novi Domovinski rat vodit će se Kanade

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, najavljuje novi Domovinski rat, a njegov glavni tajnik Milijan Brkić govori o zalijevanju Pantovčaka kanaderom svete vode. Slučajni prolaznik bi pomislio da se sprema oluja.

Vjerovali ili ne

Posljednji prognanik 20 godina od rata još spava u hotelu

Zoran Žunić, prognanik iz Novigrada, posljednji je legalni gost zadarskog hotela. Posljednji prognanik „šokiran" je nalogom da se iseli iz hotela do 28. veljače kako bi objekt u državnom vlasništvu napokon mogao ići u prodaju. Slobodna piše da će direktor hotela Venci Kvartuč 28. veljače jednostavno zatvoriti vodu i isključiti struju, ali nema odgovora na pitanje gdje će Zoran Žunić. Kao ni objašnjenja kako je moguće da 20 godina nakon Domovinskog rata imamo – prognanika u hotelu.

>>Vožnja tenkovima kao nova turistička atrakcija

>>Skočio u dvorište policije pa opet pobjegao

Komentara 1

Avatar deziderij
deziderij
14:29 24.02.2015.

Tko normalan još može povjerovati i jednu riječ ovom Pinokiu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije