PINK PANTER

Sin legendarnog košarkaša uhićen zbog pljačke dragulja

policija
Foto: Matthias Balk/DPA/PIXSELL
10.06.2017.
u 20:58

Zvezdan Slavnić i trojica kompanjona pali su nakon pljačke draguljarnice u Austriji

Zvezdan Slavnić, sin proslavljenog srpskog košarkaša Zorana Slavnića, ponovno je uhićen zbog sudjelovanja u pljački sa zloglasnim bandom Pink Panter, javlja Blic.

Slavnić je s trojicom muškaraca iz Srbije uhićen prošlog vikenda u Njemačkoj. Pali su nakon pljačke draguljarnice u Austriji iz koje su odnijeli nakit i satove vrijedne više od 1,3 milijuna eura.

Drski razbojnici uhićeni su zahvaljujući zajedničkoj akciji njemačke, austrijske i srbijanske policije. Istragom će se pokušati otriti i koiko su draguljarnica dosad opljačkali te gdje je završio oteti plijen.

Mlađi Slavnić je prije četiri godine izašao iz zatvora u Sremskoj Mitrovici gdje je odležao tri godine zbog nelegalne trgovine narkoticima. Uhićen je prlikom prodaje više od 150 grama heroina.

Prije toga zbog svađe oko djevojke pucao je u Olivera Jovanovića, a u zatvor su ga vraćali i kad je na vikend-slobodi udario vlasnika jednog beogradskog restorana jer mu nije ostavio slobodan stol.

 

Komentara 15

DS
Danijel_S
00:17 11.06.2017.

A koga je ovo uopće briga???

MP
mparac3
23:51 10.06.2017.

Pink Panteri ne postoje, to je novinarska izmišljotina. Postoje razbojničke i provalnički bande, medjusobno nepovezane, često medjusobno zaraćene, koje dolaze s područja kojeg je nekada pokrivala zločinačka tvorevina zvana Jugoslavija... Slavnicev sin je prvenstveno narkomancina, tek onda sve ostalo...

Avatar Abcda
Abcda
22:52 10.06.2017.

Pink Panter, svjetska banda napada na draguljarnice. To zna Interpol, ali nista im ne mogu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije