'MLADI, RADIŠNI LJUDI'

Skupljaju se novci za peteročlanu obitelj stradalu u nesreći na Viru: 'Za naš kraj dogodila se velika tragedija'

Foto: Frane Šarić
1/5
19.08.2024.
u 23:29

Podaci za uplatu: ANA - MARIJA MUŠLEK; IBAN: HR67 2402 0063 1045 0506 5; ESBCHR22; Opis plaćanja: DONACIJA ZA OBITELJ MRNJAVČIĆ

Tuga u Križevcima ne jenjava ovog ponedjeljka, dva dana nakon što je peteročlana obitelj stradala u nesreći koja se dogodila na Viru, kada je pijani 29-godišnjak naletio na njih velikom brzinom. Za obitelj su se počela skupljati i sredstva, i to putem HNK Mladost Veliki Raven koja je objavila podatke za uplatu.

Podsjetimo, do tragedije je došlo ove subote netom prije ponoći, kada je 29-godišnjak pod utjecajem 1,75 promila alkohola u krvi pokosio obitelj koja se pješice vraćala s koncerta. Majka (24) je na mjestu poginula, a u bolnici su završili sve troje djece te suprug. Za Večernji list ranije je progovorio i djed muškarca koji je u teškom stanju, kazavši kako ''i dalje ne može vjerovati što se događa''. HNK Mladost Veliki Raven detaljno su objavili kako se može pomoći obitelji.

[ POMOĆ ZA STRADALU OBITELJ ] Nažalost, jučer se dogodila velika tragedija za naše mjesto i naš cijeli kraj. 😢 U...

Objavljuje HNK Mladost Veliki RavenPonedjeljak, 19. kolovoza 2024.

''Nažalost, jučer se dogodila velika tragedija za naše mjesto i naš cijeli kraj. U prometnoj nesreći na otoku Viru smrtno je stradala majka troje djece, a otac i djeca su teško ozlijeđeni. Stradali su stanovnici našeg mjesta, čak i članovi našeg kluba..mladi, radišni, marljivi ljudi.

POVEZANI ČLANCI:

Kako bismo pomogli stradaloj obitelji u suradnji s mještanima i velikim brojem ljudi koji žele pomoći u Erste banci je otvoren račun na koji se mogu uplaćivati sredstva za pomoć obitelji. Za sve koji žele pomoći, podatci za uplatu su navedeni ispod u objavi. Kako bismo što brže reagirali i pomogli, račun je otvoren od strane naše sumještanke (na koju i glasi) te od strane predsjednika mjesnog odbora, račun je privatan, te će sva sredstva biti izravno predana obitelji Mrnjavčić. Ukoliko ste uplatili sredstva ili želite uplatiti na neki drugi račun, svakako provjerite izvor zbog mogućih prijevara. Za sva ostala pitanja, oblike pomoći ili slično, možete nam se obratiti ovdje na stranicu'', objavili su.

Podaci za uplatu:

Ime i prezime: ANA - MARIJA MUŠLEK

IBAN : HR67 2402 0063 1045 0506 5
ESBCHR22

Opis plaćanja: DONACIJA ZA OBITELJ MRNJAVČIĆ

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije