Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO ROĐENJE U PRITVORU

Slađana Brkić koja je ubila nevjenčanog supruga rodila u pritvoru

zatvor
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
10.03.2018.
u 14:28

Njen otac Nikola Brkić nedavno rekao kako mu je Slađana kazala da je dijete Dejanovo.

Slađana Brkić (28), žena koja je šokirala cijelu Hrvatsku nakon što je svojeg nevjenčanog supruga Dejana Slivara usmrtila dva puta nožem u srce, i to pred troje djece, prije nekoliko dana je rodila djevojčicu.

Potvrdio je to Darko Galić, glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva.

Krvavo ubojstvo je Slađana učinila u visokom stupnju trudnoće, nakon čega je ozlijeđena primljena na odjel koprivničke psihijatrije.

No u međuvremenu joj je određen istražni zatvor te je prebačena u Svetošimunsku zatvorsku bolnicu u zatvoru.

Slađana je rodila djevojčicu i ona i dijete su dobro, javlja epodravina. Ujedno je postala prva žena koja je rodila u pritvoru.

Njen otac Nikola Brkić nedavno rekao kako mu je Slađana kazala da je dijete Dejanovo.

Podsjećamo, ona je u pograničnom mjestu Goli kuhinjskim nožem ubila 46-godišnjeg nevjenčanog supruga ispred 3 djece. nakon čega je uhićena. 

Komentara 10

Avatar istina007
istina007
15:27 10.03.2018.

Dite mi je žao bez oca i bez majke da poraste . Daj bože da ga usvoji baka i deda. Ja sam nekad radila kao nastavnica i znam kako je dicama i domo bez obitelje jednostavno zagrli svakoga i nastavnicece jel im hvali zagrljaj.

AM
Axis Mundi
18:56 10.03.2018.

sad mi je lakše kad znam da je ona dobro, sigurno bi bila brižna majka.

GU
Gustirna
15:00 10.03.2018.

Ova je gora od lalovca...on bar nije ubio...a sada sa svojom zlocinackom parijom zalaze da se zastite zene od desnicara ali ne i od komunisticke sumske bande....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije