Tragedija u Sloveniji

Ženu do smrti izgrizli pitbuli koje uzgaja njezin sin

pitbul
Foto: Lewis Whyld/Press Association/PIXSELL
13.09.2017.
u 14:40

Žena je umrla u bolnici u Novom Mestu od posljedica teških ugriza i krvarenja

Slovenska policija potvrdila je u četvrtak tragičan slučaj u kojemu je 71-godišnjakinja u selu Mavrlen kod Črnomelja na jugu zemlje umrla nakon što ju je napalo više pitbula čijim se uzgojem bavi njen 40-godišnji sin s kojim je živjela u istom kućanstvu.

Da se u kući nešto čudno događa, prvi su u srijedu ujutro primijetili susjedi, a kad su došli do nastambe u kojoj su bili psi, primijetili su da oni nešto vuku, te pse otjerali kolcima, nakon čega su pozvali policiju i hitnu službu.

Žena je kasnije umrla u bolnici u Novom Mestu od posljedica teških ugriza i krvarenja.

Napad pasa za sada se tretira kao događaj, a ne kazneno djelo, no pokojničin sin sumnjiči se za kazneno djelo mučenje životinja, te se istraga nastavlja, naveli su u policiji Novo Mesto.

Od 13 zatečenih pitbula, za tri je odlukom inspekcije određena eutanazija, dok će ostali biti smješteni u azil za napuštene životinje.
Susjedi pokojnice tvrde da je njen sin za sebe i druge vlasnike ponekad u malom prostoru površine 12 četvornih metara znao imati i do 30 pitbula i drugih vrsta pasa koje je prodavao, a kod njega su životinje znali držati i drugi koji se bave njihovim uzgojem.

Komentara 11

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
15:06 13.09.2017.

kad vidis pit bula vidis da je opasan kad vidis zlatnog retrivera vidis da je dobar...nije svaki pas isti kao sto neki tvrde...dakle pit bul nije za svakoga

YE
yelahiah
16:11 13.09.2017.

Kada uzgajas pse imas stence koje prodas ili poklonis.Stenci ne mogu usmrtiti covjeka.Kada imas nekoliko odraslih pitova uzgajas ih za borbe.Takvi psi opasni su i za gazdu a kamoli za druge ljude.U cijeloj toj prici nisu problem spomenuti psi negoo zlocest,zao i iskomplesiran vlasnik.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:51 13.09.2017.

Ma ne bi oni. Svaki put tako govorite, i svaki put je pit bull

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije