Objavljeni na YouTubeu

Smiješni videozapisi koji su obilježili 2013. godinu

ylvis
Foto: Youtube Screenshot
1/3
31.12.2013.
u 20:15

Donosimo vam neke od smiješnih videozapisa koji su objavljeni na YouTubeu, a koji su prema našem izboru obilježili 2013. godinu.

Donosimo vam neke od smiješnih videozapisa koji su objavljeni na YouTubeu, a koji su prema našem izboru obilježili 2013. godinu.

Ylvis - 'The Fox (What Does the Fox Say?)'

'Ylvis - The Fox (What Does the Fox Say?)' je prvi na listi Top 10 YouTubeovih videa koji su pogledani najviše puta u najkraćem roku u 2013., a u njemu nas je norveški komičarski duo Ylvis, između ostalog, 'prosvijetlio' i kako se glasaju lisice. Video je na YouTubeu pregledan više od 275 milijuna puta.

 

'How Animals Eat Their Food'

Još jedan video koji se našao na toj listi jest i 'How Animals Eat Their Food'(Kako životinje jedu hranu) objavljen na kanalu korisnika MisterEpicMana koji je s više od 88 milijuna pregleda zauzeo 3. mjesto, a kako to životinje jedu hranu pogledajte u nastavku. 

 

'Harlem Shake (original army edition)'

'Harlem shake' groznica zahvatila je svijet ove godine i na YouTubeu su osvanuli brojni videospotovi. Mi smo za ovaj pregled izabrali 'Harlem Shake (original army edition)'. Ova plesna senzacija skupila je više 95 milijuna pregleda, a da li vam je video komičan ili samo zabavan prosudite sami. Pogledajte kako plešu norveški vojnici.

 

'Drive Thru Invisible Driver Prank'

Jedan od videa koji se na YouTube Spotlightu našao među 50 najkomičnijih 2013. je 'Drive Thru Invisible Driver Prank' koji je sakupio više od 37 milijuna pregleda. U njemu vozač oblači kostim sjedala u automobilu. Sjeda u auto i odveze se do mjesta gdje prodaju hranu. Pogledajte kako su ljudi reagirali na automobil koji je naizgled dovezao duh.

 

'Seven Ways to Discipline Your Child'

Osim s 'How Animals Eat Their Food', MisterEpicMan našao se među 50 najkomičnijih videa 2013. i sa 'Seven Ways to Discipline Your Child' (Sedam načina kako da disciplinirate vaše dijete), a neki od njegovih 'savjeta' kako to učiniti su pomoću puške, terora, nježnim pristupom itd.

 

'Mercedes-Benz TV: MAGIC BODY CONTROL TV commercial'

 U našem izboru najsmiješnijih našla se i jedna reklama. Kokoši i disco glazba dio su reklame za Mercedes Benz koji ju je objavio i na svom kanalu na YouTubeu.

 

'Eastleighs Got Talent - The Dancing Queen of the Bus Stop'

Sjećate se snimke djevojke koja pleše dok čeka autobus?Ako ne, u videu u nastavku pogledajte 'rasplesanu kraljicu autobusne stanice'. Video je postao internetska senzacija.

 

'An Interpretive Dance For My Boss Set To Kanye West's Gone'

Marina Shifrin dala je otkaz tako što je napravila ovaj video. U videu pleše u uredu, a njezin ples prate titlovi: ''Radim za sjajnu tvrtku koja producira nove videozapise. Gotovo dvije godine žrtvovala sam svoje veze, vrijeme i energiju za ovaj posao. A mom šefu jedino je stalo... do kvantitete i koliko pregleda svaki video dobije. Došla sam do zaključka..da napravim jedan vlastiti video kako bi se fokusirala na sadržaj umjesto da se brinem oko pregleda. I da šefu dam do znanja...Dajem otkaz!''.

 

'Mozart vs Skrillex. Epic Rap Battles of History Season 2'

Među 50 najkomičnijih videa 2013. na YouTube Spotlightu je i 'Mozart vs Skrillex. Epic Rap Battles of History Season 2'. Između ostalog, u 'rap obračunu' Skrillex Mozarta naziva čudakom, a Mozart mu odgovara da je njegova glazba 200 godina stara i da je dalje odlična. Je li vam smiješan prosudite sami.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije