TRAGEDIJA KOD OTOKA ŠKRDE

Iskusni ronioc poginuo kod Paga: Na ronjenje je išao sa sinom i snahom. Izronio je sa 10m dubine. Nije mu bilo spasa

Foto: Pixabay
1/3
07.07.2024.
u 20:41

"Pokušavali smo reanimaciju, čak je došao i neki brod s njemačkim gostima pomoći. Izvukli su ga i počeli reanimirati" rekao je voditelj ronilačke škole

Mađarski državljanin je preminuo danas tijekom ronjenja u blizini otoka Škrde kraj Paga, potvrdio je za Morski HR voditelj ronilačke škole Foka, Vedran Dorušić. "Ronilac je bio 1966. godište. Ronili smo na Škardi na maksimalnoj dubini 37,24 metara. Radi se o vrlo iskusnom roniocu" rekao je voditelj.

Naime, na ronjenje je išao sa sinom i snahom te je sve naizgled bilo u redu. "U jednom trenutku je izronio s 10 metara dubine i kad smo došli do njega za nekakvih minutu vremena, bila mu je pjena na ustima.

Pokušavali smo reanimaciju, čak je došao i neki brod s njemačkim gostima pomoći. Izvukli su ga i počeli reanimirati. Došli smo u Mandre, gdje je čekala hitna i oni su dalje reanimirali i ništa. Jednostavno nije se moglo" ispričao je Dorušić.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Napadi morskih pasa u Jadranskom moru: U jednom su našli ljudske ostatke, zadnja žrtva je Slovenac

1/14

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije