Ne prepoznaju je

Šokirala se na vlastitom vjenčanju pa smršavjela 40 kg!

Uspješna borba s kilogramima Valerie McLean
Foto: Facebook
1/3
08.01.2014.
u 11:28

Valerie McLean na dan svog vjenčanja težila je 108 kilograma, a sada ima 66. Još dva i pol kilograma dijele je od idealne težine.

Valerie McLean iz Glasgowa od najranije dobi imala je problema s tjelesnom težinom. No, na dan svog vjenčanja, kada je težila čak 108 kilograma, doživjela je šok nakon kojega je odlučila promijeniti svoj život.

Sve se dogodilo kada je ugledala figuricu od marcipana u obliku mladenke i mladoženje koji idu na vrh svadbene torte. – Velika sam cijeli svoj život i planiranje vjenčanja bio je još jedan bolni podsjetnik – rekla je 25-godišnjakinja koja radi kao IT-menadžerica, piše News.com.au.

– Mala debela figurica koja ide na vrh torte razbudila me. Jer, čak sam se udebljala u razdoblju kad sam odabrala vjenčanicu i kad sam došla po nju. Bila sam broj 46, a skočila sam na 48. Nisam mogla obući vjenčanicu i rasplakala sam se – ispričala je.

– Nisam shvaćala da sam dopustila težini da ode toliko daleko i mislila sam kako ću na svoje fotografije s vjenčanja gledati sa sramom.

No, nakon vjenčanja Valerie se primila zdravog života, počela je vježbati i paziti na prehranu. Sada ima 66 kilograma, a samo je dva i pol kilograma dijeli od željene težine.

S obzirom na drastičnu fizičku promjenu, prijatelji i poznanici je ne prepoznaju. – Jedan suprugov prijatelj nazvao ga je da pita tko mu je nova djevojka – ispričala je Valerie koja sada i sama vodi grupu za mršavljenje. – Znam kako se jadno osjećaju ljudi kojima ne stoji ništa osim dosadne široke odjeće. Imam misiju pomoći drugima – dodala je.

>> Mladić smršavio 58 kilograma i šokirao roditelje

>> Drastična mršavljenja: Oni su smršavjeli od 50 do 200 kilograma

>> U godinu i pol dana sa 120 smršavila na 55 kilograma!

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
13:06 08.01.2014.

treba da pazi sada jer obično za takav pothvat se nađe volje samo jednom u životu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije