Diplomatsko zveckanje oružjem

Sporno može biti koliko daleko Zapad danas planira ići na istok

23.12.2021.
u 18:10

Dobra politika razumna je kombinacija interesa i načela; a loša se vodi samo iz interesa

Ključne riječi

Komentara 3

SI
sisavac
07:09 26.12.2021.

Ovo je pokušaj skretanja pozornosti s većih problema koje amer ima. Amer, ne nato, ne zapad, jer amer sve svoje interese uvijek zamata u celofan savezništva. Tko se ne prikloni njima, nije saveznik, on je protivnkk, i čekaju ga sankcije. Ovo sad je vrhunac licemjerja. Čemu uopće eu postoji, kad ne štiti svoje interese, a oni nisu sukob s rusima. Ako o izraelu ne pišete da je okupirao palestinu, dio sirije, ako o kosovu ne pišete da je to nato uzeo srbiji, onda ni rusiji ne lijepite krim. U ovom natezanju tko dobro prolazi? Tko kešira?

Avatar Čepiga.
Čepiga.
18:15 23.12.2021.

Krivo postavljeno pitanje. Istok želi na Zapad, ne obrnuto. Sve bivše ruske kolonije žele u NATO. Sa Rusima nitko neće osim Srba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?