virovitica

Srb: Novi je zakon marketinški potez i neće pomoći braniteljima

daniel srb
Marija Lovrenc/VLM
30.09.2011.
u 13:45

Još smo u siječnju ove godine upozoravali da Srbija priprema optužnice ne samo za četrdeset branitelja nego za više stotina njih, poručuju iz HSP-a.

Novi zakon kojim Vlada želi zaštititi hrvatske branitelje od optužnica u Srbiji braniteljima neće pomoći jer je riječ o marketinškom potezu, a ne stvarnom rješenju problema, kazao je predsjednik HSP-a Daniel Srb na konferenciji za novinare u petak u Virovitici.

– Još smo u siječnju ove godine upozoravali da Srbija priprema optužnice ne samo za četrdeset branitelja nego za više stotina njih i da je potrebno taj problem odmah riješiti. Hrvatska Vlada i ministri znali su za dokumente koje Srbija priprema protiv Hrvatske jer su u suradnji sa srbijanskim pravosuđem zajedno radili na reduciranju broja optužnica. Stoga ovaj novi zakon nema smisla i Vlada će uistinu povući pravi potez u zaštiti branitelja tek kada Srbiji onemogući nadležnost nad bilo kojim događajem u Hrvatskoj – istaknuo je Srb.   

Komentara 13

BO
boskovic
18:00 30.09.2011.

Upita li se neko ili iko SRB odakle mu to prezimepa i ime a puca od mrznje prema SRBima

TO
Toni50
18:13 30.09.2011.

Srb: Novi je zakon marketinški potez i neće pomoći braniteljima, istina je samo zločincima ili branitelji se pod to automatski podrazumijevaju gospon Srb-in ?. Kakav je to način spominjati sve branitelje sve u svezi sa pojedincima zločincima ?

OD
oltar domovine
19:38 30.09.2011.

ovaj SRB presjednik HSP je srbski janjicar hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije