Požar u zgradi

Stan u Samoboru izgorio za 15 minuta, jedna osoba ozlijeđena

požar stan
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
23.12.2013.
u 16:15

Kako je izvijestila PU zagrebačka, u požaru je jedan stan potpuno izgorio

U požaru koji je u ponedjeljak oko 14 sati izbio u stambenoj zgradi u Žumberačkoj ulici u Samoboru potpuno je izgorio stan obitelji Nađi.

– Kad je izbio požar, supruga mi je bila u stanu, ozlijeđena je. Uspjeli smo je izvući van, sad je u bolnici i dobro je, bitno da nitko drugi nije ozlijeđen, moram sada vidjeti što dalje – na brzinu je u slušalicu izgovorio vlasnik stana Ivica Nađi.

Vatra je stan progutala za samo petnaestak minuta, a brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje plamena na ostalih dvanaest stanova, koliko ih je u zgradi.

– Susjedi su u panici trčali van iz zgrade, za samo nekoliko minuta svi stanovi su bili prazni. Zgrada se gotovo nije ni vidjela od dima. Sva sreća pa su brzo došli vatrogasci i to sve ugasili, a koliko čujem, ostali stanovi nisu oštećeni vatrom, jedino što su puni dima i čađe pa će trebati dani da se to sve prozrači – govori jedan od susjeda koji je i sam uputio poziv vatrogascima. 

- Do završetka očevida ne možemo znati točan uzrok, ali za sada sumnjamo da je požar uzrokovao kalorifer, vidjet ćemo još je li to tako - rekao je zapovjednik JVP Grada Samobora Mladen Žitković.  

>>Požar urušio krovište kuće i ozlijedio vlasnika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije