Stjepan Gnječ objavio kandidaturu za predsjednika RH

gnječ
Dino Stanin/VLM
10.10.2009.
u 14:13

Predsjednik Gospodarske stranke kampanju je započeo na zadarskom autobusnom kolodvoru, uz zvuke limene glazbe.

Na iznimno neobičan način danas je u Zadru na predsjedničku kampanju započeo Stjepan Gnječ, inače predsjednik Gospodarske stranke. Naime, 80-ak članova i čelnica njegove članke iskrcali su se iz autobusa na autobusnom kolodvoru u Zadru odakle su u povorci praćeni zvucima limene glazbe krenuli prema hotelu Kolovare u kojem su održali predstavljanje svojega kandidata.

Govoreći o svojoj viziji i programu Stjepan Gnječ je pak kazao kako oni znaju da je Hrvatska umorna od uvijek istih kandidata koji se javljaju ne birajući sredstva samo da i dalje ostanu u svojim udobnim foteljama, ne mareći za Hrvatsku i narod kojega predstavljaju i koji ih krvavo plaća otkidajući doslovno iz usta.

- Upravo zato javlja se potreba za kandidatima, novim i neovisnim osobama koji će imati misiju, viziju, volju, želju, znanje, ambicije, neustrašivost i jačinu razriješiti gordijski čvor svih nametnutih i proizvedenih problema - kazao je između ostalog Stjepan Gnječ, kojemu je po završetku predstavljanja jedan od potpredsjednika njegove stranke potom preko glave prebacio predsjedničku lentu, praćen gromoglasnim pljeskanjem nazočnih članova.

 

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
21:18 18.10.2009.

Gospodarska stranka s poljoprivrednog gospodarstva.

KA
kajinx
14:29 10.10.2009.

Jako pohvalno da Večernji List stalno piše o kandidaturi Miroslava Tuđmana!

OB
-obrisani-
17:13 10.10.2009.

Stjepane ako nisi ništa ukrao ili pronevjerio, onda se mani ćorava posla, jer će malo tko za tebe glasati. Hrvatski narod je mazohistički nastrojen i samo glasa za dokazane lopine koji znaju lagati okruglo, a ne kockasto da zapinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije