Brži od starijih

Stotine mališana već proslavilo Novu godinu na Bjelolasici

bjelolasica04_PXL_kar_311211
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/3
31.12.2011.
u 17:13

Klinci i klinceze u Novu ušli zajedno s popularnim pjevačem Jacquesom Houdekom

Prošla je gotovo godina otkako su đaci iz Gline napustili Hrvatski olimpijski centar Bjelolasicu zbog požara koji je progutao kotlovnicu i upravnu zgradu i do Stare godine 2011. na tom mjestu nije bilo moguće čuti dječji smijeh. Naime, tristotinjak mališana i njihovih roditelja iz Karlovca, Ogulina, Duge Rese, Zagreba, Dalmacije i ostalih krajeva je na HOC-ovom dočeku Nove godine za djecu prestiglo starije i ušlo već u podne u 2012. Kako i priliči, nako odbrojavanja je otvoren pjenušac. Pa dok su se skijala, sanjkala, grudala i sudjelovala u igrama kao što je skidanje kape snjegoviću bacanjem grude, zabavljao ih je popularni pjevač Jacques Houdek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije