nije bio vezan

Strava na plaži: U Kaštelima ženu izgrizao pas dok je s unucima bila na kupanju

agrentinska doga
Newscom/PIXSELL
06.06.2022.
u 10:23

Policijski službenici su odmah po dojavi postupali i utvrdili te pronašli 56-godišnjeg vlasnika koji se sa psom udaljio s mjesta događaja.

U nedjelju u poslijepodnevnim satima na plaži u Kaštel Štafiliću, argentinski pas, koji je bio bez nadzora vlasnika, ugrizao je za desnu podlakticu 70-godišnju ženu. Utvrđene su joj tjelesne ozljede koje su kvalificirane lakšima. Policijski službenici su odmah po dojavi postupali i utvrdili te pronašli 56-godišnjeg vlasnika koji se sa psom udaljio s mjesta događaja. Provedenim policijskim mjerama je utvrđeno kako vlasnik nije držao psa pod nadzorom te je protiv njega podnijet Optužni prijedlog sukladno čl. 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Obaviještena je Veterinarska inspekcija koja će poduzeti mjere iz svoje nadležnosti. Neslužbeno doznajemo kako je ovaj pas već jednom imao zabilježen napad, ovoga puta na drugog psa. 

Ključne riječi

Komentara 34

ČU
čutuk
10:52 06.06.2022.

Ma kakva će to biti opomena vlasnicima pasa .Vlasnica ovog psa bi trebala plaćati doživotnu odštetu za naneseni psihički stres i fizičke ozljede.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:46 06.06.2022.

Pa plaza za pse je neatraktivna. Tko ima psa i drzi do sebe ide na djecju plazu da pas ima razonode. To bar vazi za nase ali i za strance. Nitko njih ne kontrolira ili opominje a kamoli kaznjava.

CH
chawka
10:51 06.06.2022.

Ma ne bi Floki nikoga, Floki je sunce mamino, to su njihova djecica....kad djecica unakaze ljude...onda sto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije