Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrok smrti gušenje

Strava u BiH: Beba stara nekoliko dana pronađena mrtva na smetlištu

smetlište
Pixabay/Ilustracija
17.10.2022.
u 08:49

Obdukcija je završena i nalaz i mišljenje vještaka će biti dostavljeno tužiteljstvu. Najvjerojatnije se radi o gušenju. Sve druge okolnosti se i dalje utvrđuju, kazao je glasnogovornik Tužiteljstva TK Admir Arnautović

Smrt novorođenčeta koje je pronađeno na deponiju kod Lukavca, najvjerojatnije je nastupila gušenjem, navedeno je iz Tužiteljstva Tuzlanskog kantona. 

Naime, tijelo na deponiju Huskići kod Lukavca pronašli su mještani, nakon čega su odmah obavijestili policiju, koja je poduzela sve aktivnosti iz svoje nadležnosti, piše Klix.ba.

Utvrđeno je da se radi o bebi, odnosno novorođenčetu starosti od tri do pet dana, navedeno je iz Kantonalnog tužiteljstva u Tuzli.

"Obdukcija je završena i nalaz i mišljenje vještaka će biti dostavljeno tužiteljstvu. Najvjerojatnije se radi o gušenju. Sve druge okolnosti se i dalje utvrđuju", kazao je glasnogovornik Tužiteljstva TK Admir Arnautović.

Utvrđeno je i da se radi o novorođenčetu ženskog spola.

Video: U splitskoj bolnici preminulo dijete, dovezeno je u teškom stanju, policija istražuje okolnosti

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije