Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Rezač iz Erfurta"

Stravičan slučaj u Njemačkoj: Umirovljenik izvodio opasne zahvate u stanu, naplaćivao i do 2.000 eura

Njemačka policija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.06.2024.
u 19:39

Od 2015. do 2019., osam muškaraca mu je platilo između 500 i 2.000 eura za kastraciju.

Na Zemaljskom sudu u Erfurtu, u središnjem dijelu Njemačke, sudi se 75-godišnjem G.T. zbog kastracije nekoliko muškaraca u svom stanu, na što su oni dobrovoljno pristali. Kastracije su bile namijenjene za zadovoljenje seksualnih fantazija. Bude li osuđen za teške tjelesne ozljede, prijeti mu najmanje tri godine zatvora. 

75-godišnjak bez medicinskog obrazovanja, izvodio je "operacije" u prljavom prostoru, koristeći škare, pincetu i cjevčicu za vezivanje, na kojima je pronađena krv nekoliko ljudi. Policija je u njegovom stanu pronašla i kloroform za anesteziju pacijenata koje je nalazio na internetskim forumima, koristeći nadimak "Rezač iz Erfurta" piše Fenix magazin. 

Od 2015. do 2019., osam muškaraca mu je platilo između 500 i 2.000 eura za kastraciju. Najmanje jedna žrtva bila je osakaćena i trpjela je strašne bolove nakon zahvata. Jedan od muškaraca je zbog ovog čina doputovao čak iz Austrije. Na početku ovog suđenja, umirovljenik je šutio.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kozorog
kozorog
10:40 27.06.2024.

dr mengele se vratio! taj civilizirani nijemac je ubermensh. za nas. mi nismo dalje od kame pod grlom otišli, nismo napredovali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije