POLICIJA ISTRAŽUJE SVE NAVODE

Stric vlasnice oštećenog automobila na Knežiji: Sestra me digla iz kreveta. Rekla je da je netko propucao auto

Zagreb: Policijski očevid ispred Doma zdravlja na Knežiji
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
08.10.2024.
u 23:57

Nitko nije ozlijeđen u incidentu, a u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su prethodile.

Inače mirna večer na zagrebačkoj Knežiji pretvorila se u sve samo ne to, kad je policija oko 19:20 dobila dojavu o tome da je nepoznata osoba ili više njih namjerno ili slučajno oštetili stakla na Domu zdravlja i na automobilu. No, neki su javili policiji kako je došlo do pucnjave, međutim ta informacija u ovom trenutku nije niti potvrđena niti demantirana.

Iskreno ništa ne znam. Pozvonili su mi i rekli mi da je oštećen auto. Nisam čula nikakav pucanj. Izašla sam i vidjela ovo. Neodređena je šteta, bila sam u kući kad se ovo zbilo sve. Ne znam tko bi ovo napravio - ispričala je vlasnica automobila koji je u utorak navečer oštećen za 24sata. - Sestra me digla iz kreveta. Rekla je da je netko propucao auto. Živim malo dalje, a oni su me pozvali kad su vidjeli što se dogodilo - rekao je stric vlasnice automobila.

Nitko nije ozlijeđen u incidentu, a u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su prethodile.

FOTO Opsadno stanje na Knežiji

Zagreb: Policijski očevid ispred Doma zdravlja na Knežiji
1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije