hrabar student

Student pitao Medvedeva: Jeste li spremni umrijeti kao S. Husein

medvedev
AFP
25.01.2012.
u 23:20

Jeste li svjesni da biste čak mogli biti osuđeni na smrt, pitao je student ruskog predsjednika.

Ruski predsjednik na odlasku, Dmitrij Medvedev, doživio je neugodnost kad ga je jedan student novinarstva pitao da li je spreman na sudu odgovarati za odluke koje je donosio ili se čak suočiti sa smaknučem poput iračkog diktatora Sadama Huseina, piše National Post.

Medvjedev se na susretu sa studentima morao suočiti sa mnogim neugodnim pitanjima, a jedno od njih bilo je da li može preuzeti krivnju za prosvjede koji su nastali nakon najave da će sa ministrom Vladimirom Putinom zamijeniti vladajuće pozicije.

- U zemlji se "kuha" revolucionarna situacija, da li ste spremni preuzeti odgovornost - postavio je pitanje Medvjedevu student novinarstva Vladimir Poljakov te nastavio:

- Jeste li svjesni da biste čak mogli biti osuđeni na smrt? Jeste li spremni to prihvatiti hrabro kao i Sadam Huseina ili ćete emigrirati u prijateljsku Sjevernu Koreju? "

Ruski predsjednik na to je kazao kako ne vidi razloge za nastanak revolucije te da se ničega ne boji.

- Postavili ste vjerojatno najhrabrije pitanje u životu - rekao je Medvedev. No, Poljakov je i dalje inzistirao na odgovoru pitavši Medvjedeva da li je spreman umrijeti za svoje ideale.

- Ako želite precizan odgovor: naravno, spreman sam umrijeti za ideale - odgovorio je ruski predsjednik.

Ključne riječi

Komentara 16

IS
istima
23:31 25.01.2012.

oziris a Medvedev sigurno nije budala... :)

OB
-obrisani-
23:28 25.01.2012.

Za ideale, umiru budale !

OB
-obrisani-
23:34 25.01.2012.

istima - očito, jer je još živ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije