Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignuta kaznena prijava

Susjed iz noćne more u Vrpolju: Otrovom mu poprskao voćnjak i vrt, sve je uništeno

Batina: Policija ispred kuće u kojoj je uhićen muškarac
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
03.07.2024.
u 14:40

Policija je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja utvrdila da se muškarca sumnjiči za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Muškarac (63) je 30. svibnja na području općine Vrpolje, Brodsko-posavskoj županiji, upotrijebio prskalicu za voće kako bi otrovom poprskao poljoprivredne kulture i voćke svog susjeda. Te biljke, zasađene uz ogradu koja dijeli njihova imanja, uvenule su uslijed trovanja.

Policija je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja utvrdila da se muškarca sumnjiči za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. Sumnjiči ga se da je 30. svibnja na području općine Vrpolje koristio prskalicu za voće kako bi otrovom poprskao poljoprivredne kulture i voćke zasađene uz ogradu koja dijeli njegovu i susjedovu parcelu. Zbog toga su biljke na zemljištu 57-godišnjeg vlasnika uvenule, javljaju iz PU brodsko-posavske. 

Policija će protiv osumnjičenog 63-godišnjaka podnijeti posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave. Iznos nastale štete još uvijek nije utvrđen, no vlasnik vrta može zatražiti procjenu štete ako se odluči podnijeti privatnu tužbu za naknadu štete.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije