NESTANAK MATEJA PERIŠA

Svjedoci tvrde: 'Sreli smo tipa plavih očiju i plave kose u Rumi. Imao je splitski naglasak'

Nestali.hr/Google Maps
03.01.2022.
u 15:06

Nakon saznanja da je mladić nestao i da se za njim traga, mještani Rume koji su navodno vidjeli mladića sve prijavili policiji.

Srpska policija nastavlja potragu za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišom, koji je zadnji puta viđen u noći s četvrtka na petak. I dok se otvara sve više pitanja o nestanku, u javnosti se pojavljuju raznolike informacije. 

Jedna od njih je i ta da je viđen u mjestu Rume. Inače, Ruma se nalazi oko sat vremena vožnje od Beograda. 

- U prvim satima Nove godine, oko 3:30 u centru Rume sreli smo mladića izrazito plavih očiju i kose. Na glavi je imao kapicu i nosio je jaknu koja mu je bila poprilično velika. U prvi mah smo pomislili da je skitnica. Obratio nam se, a govorio je splitskim naglaskom - kazao je jedan svjedok reporterki Nove TV.

Oni su nakon saznanja da je mladić nestao i da se za njim traga, sve prijavili policiji. 

VIDEO: Mjesto gdje je navodno zadnji puta viđen Matej Periša

Podsjetimo, Matej Periš zadnji puta je viđen u beogradskom klubu 31. prosinca oko 2:30, nakon čega mu se gubi svaki trag. Njegovi prijatelji nestanak su prijavili tog dana oko 18 sati. 

Vladica Zdravković iz Obalne straže Beograda izjavio je kako su trenutno dvije riječne patrole u potrazi za nestalim Splićaninom. 

- Onog trenutka kada se to saznalo gospodin Veselin Milić uključio je i policijskom brigadom koja i lijevom i desnom obalom Save pretražuje područje. Ministar policije isto je zainteresiran i informira se na dnevnom nivou i zadao je posebne zadatke da se dijete, ako je došlo do upada u rijeku, pronađe i utvrdi da je činjenično stanje - rekao je Zdravković. 

Više o potrazi pročitajte OVDJE

VIDEO: Pričali smo s Beograđanima o nestanku Mateja Periša: 'Nema šanse da ga je netko napao, mi volimo Splićane. A Sava je na tom dijelu duboka'

 

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mirkec68
08:20 04.01.2022.

a frende kakva sava kaj vam je..

DA
Darkoo
01:01 04.01.2022.

Sumnjam da bi decko samo tako otisao bez ikoga mozda se je s nekim svađao pa ga je gurnuo u Savu to ne vjerujem i to su glupe price treba te priljatrlje metnuti na detektor laži nema logike da je sam Isao u Savu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije