Prognoza

Temperature će ići i do 28 °C, no poslijepodne stižu pljuskovi

kiša
Sanjin Strukić/PIXSELL
06.09.2017.
u 07:51

Na južnom Jadranu, a prijepodne i u Slavoniji pretežno sunčano.

 U većini krajeva djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku i vrlo toplo. Poslijepodne te osobito krajem dana, uglavnom na sjevernom Jadranu i u sjeverozapadnim krajevima, mjestimice pljuskovi i grmljavina, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Na južnom Jadranu, a prijepodne i u Slavoniji pretežno sunčano. Vjetar slab, a poslijepodne će ponegdje zapuhati umjeren jugozapadnjak, na sjevernom Jadranu jugo. Najviša dnevna temperatura od 23 do 28 °C.

Ključne riječi

Komentara 2

CI
cinkvici
08:56 06.09.2017.

Mere bit, ali dok ne čujem Vakulu - ne vjerujem ništa

MU
mulag
10:26 06.09.2017.

jesen stize dunjo mooja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije