PROMO

The Meme Games kreće u pretprodaju s gotovo 200.000 dolara

The Meme Games
01.08.2024.
u 14:10

Novi projekt koji je nedavno zaintrigirao investitore je The Meme Games ($MGMES). Ovaj inovativni projekt stavlja Olimpijske igre u Parizu 2024. u potpuno novu perspektivu, koristeći popularne meme likove umjesto stvarnih sportaša. U samo nešto više od 24 sata nakon lansiranja, projekt je već uspio prikupiti gotovo 150.000 dolara, što pokazuje ogroman interes ulagača.


Cijena The Meme Games tokena raste – iskoristite priliku prije nego što bude prekasno

$MGMES je originalni token platforme The Meme Games. Kada nabavite ove tokene u pretprodaji, možete izabrati meme lika kao što su Doge, Pepe, DogWifHat, Brett, Turbo ili koji će se natjecati u utrkama u vaše ime. Ako vaš odabrani lik pobijedi, dobit ćete bonus od 25% dodatnih tokena.

Trenutno je pokrenuta pretprodaja $MGMES tokena, a rani kupci mogu ih nabaviti po početnoj cijeni od samo 0,0091 dolara po komadu. Vrijedno je napomenuti da će cijena rasti tijekom pretprodaje, s narednim povećanjem cijene predviđenim za skoro dva dana.

Dakle, sadašnja cijena mogla bi biti najniža po kojoj možete nabaviti $MGMES tokene. Kupnjom tokena možete sudjelovati u utrkama koliko god puta želite. Svaki put imate 1 prema 5 šanse za osvajanje dodatnih tokena. Ako ne pobijedite, možete nastaviti s kupnjom bez minimalnog iznosa.

Projekt će se odvijati uz stvarne Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu. Nakon što završi, tokeni će biti dostupni na decentraliziranim burzama (DEX) 10. rujna. S obzirom na trenutni uspjeh, mnogi investitori vjeruju da bi do tada mogli porasti čak 100 puta.

Uz to, investitori mogu ostvariti dodatne nagrade ulažući svoje $MGMES tokene. Platforma nudi visok APY s nagradama koje premašuju 2000% u trenutku pisanja ovog teksta. S obzirom na visoke nagrade i uzbuđenje oko Olimpijskih igara 2024., The Meme Games ima ogroman potencijal za rast. Ova kripto pretprodaja mogla bi biti sljedeća velika stvar na tržištu.

Posjetite The Meme Games


The Meme Games pretprodaja kripto tokena s olimpijskom tematikom

The Meme Games je inovativno pristupio pretprodaji kripto tokena kroz gamifikaciju, nudeći uzbudljiv način za kupnju $MGMES tokena. Za razliku od tradicionalnih pretprodaja, na ovoj platformi možete odmah započeti igru nakon što ste nabavili svoje tokene.

U igri možete odabrati jednog od pet popularnih internetskih likova (Dogecoin, DogWifHat, Pepe, Brett ili Turbo) i sudjelovati u utrci dugačkoj 169 metara. Ovo je poput igranja automata ili ruleta, ali s temom Olimpijade i mema, uz povećane šanse za pobjedu. Svi likovi imaju jednake šanse, što čini igru poštenom i uzbudljivom.

S obzirom na fer ishod i nepredvidivost, igrači mogu povećati svoje šanse za pobjedu ponovljenim sudjelovanjem. Ulazna cijena je prilično pristupačna, što omogućuje veći broj pokušaja. Pretprodaja $MGMES traje paralelno s Olimpijskim igrama 2024. u Parizu i završava 8. rujna, kada završavaju Paraolimpijske igre. Od 10. rujna moći ćete trgovati $MGMES tokenima na DEX burzama.

Meme Games spaja zabavu mema, uzbuđenje kockanja i olimpijski duh u jedinstvenom iskustvu za ljubitelje kripta, zbog čega se mnogi referiraju na njega kao službeni meme coin Olimpijade 2024. godine.


Povećajete svoje prihode s The Meme Games

The Meme Games donosi niz jedinstvenih značajki koje ga razlikuju od ostalih kripto pretprodaja. Prva i najvažnija prednost je ta što nude značajno veće nagrade za uloge u usporedbi s ostalim pretprodajama.

Možete zaključati svoje $MGMES tokene kako biste zatražili ove nagrade, s trenutnim APY-om većim od 2000%. Međutim, imajte na umu da će se ova stopa smanjivati ​​kako se više ljudi pridružuje. Stoga je mudro pridružiti se ranije kako biste osigurali maksimalnu dobit. Također, dodatne tokene koje zaradite kupnjom i igranjem igara također možete uložiti, što omogućuje još veću zaradu.

Drugi ključni aspekt je korištenje poznatih meme likova, što stvara dodatnu vezu s publikom. Platforma je odabrala pravo vrijeme za ulazak na tržište, pogotovo kada meme coini ponovno postaju popularni.

Na primjer, Dogecoin i Pepe zabilježili su dobitke od gotovo 13% u prethodnom tjednu nakon kontinuiranog uzlaznog trenda tijekom godine. Također, DogWifHat, Brett i Turbo svi su pokazali pozitivne rezultate na svojim listama. Kombinirajući ove likove, The Meme Games želi iskoristiti ovo uzbuđenje.

 

Trenutno možete kupiti $MGMES tokene po cijeni od 0,0091 dolara, što je najniža cijena koja će ikada biti. Prilikom kupovine imate dvije mogućnosti:

  • Kupnja bez uloga: svoje tokene i sve dobitke možete dobiti na dan lansiranja tokena.

  • Kupnja s ulogom: primit ćete tokene, dobitke i nagrade za ulog sedam dana nakon pokretanja.

Kupci mogu koristiti ETH, USDT, BNB ili kreditnu karticu za kupnju. Ako želite investirati, morat ćete koristiti Ethereum mrežu. Također, važno je napomenuti da su Coinsult i SolidProof izvršili reviziju pametnog ugovora Meme Games i nisu pronašli nikakve značajne probleme.

Platforma iskorištava popularnost meme coina i dodaje svoj jedinstveni olimpijski duh kako bi se istaknula na tržištu.

Posjetite The Meme Games

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije