Orešković na Facebooku

Orešković u zadnja tri sata dobio novih 1200 sljedbenika na Facebooku

Tihomir Orešković
Foto: Borna Filić/PIXSELL
25.01.2016.
u 16:40

"Zahvaljujem građanima Republike Hrvatske na potpori koju su mi iskazali u prvom istraživanju provedenom nakon što je Sabor imenovao novu vladu kojoj sam na čelu"

Tihomir Orešković, novi predsjednik Vlade Republike Hrvatske, počeo je komunicirati s građanima putem službene stranice na Facebooku. Vaša potpora me obvezuje, poručio je danas. U posljednja tri sata, odnosno od 13.30 sati, Orešković je, naime, na Facebooku dobio 1200 novih sljedbenika

– Zahvaljujem građanima Republike Hrvatske na potpori koju su mi iskazali u prvom istraživanju provedenom nakon što je Sabor imenovao novu Vladu kojoj sam na čelu. Ovako visok postotak podrške građana obvezuje me da opravdam povjerenje koje mi je ukazano. Kao i do sada, u dogovoru sa svojim potpredsjednicima i ostalim kolegama ministrima, radit ću ono što mislim da je najbolje za gospodarski oporavak i financijsku stabilnost države te za socijalno pravednije društvo – objavio je Orešković.

[VAŠA POTPORA ME OBVEZUJE] Zahvaljujem se građanima Republike Hrvatske na potpori koju su mi iskazali u prvom istraž...

Posted by Tihomir Orešković on 25. siječnja 2016

 

Poslije se osvrnuo na kritike.

– Ovih dana čulo se da Vlada nema program. Prigovarali su mi zato što moje izlaganje u Saboru nije uvezano u debeli niz papira. Živimo u suvremenom digitalnom svijetu i želio sam to pokazati i svojim predstavljanjem programa. Naš cilj je dići i održavati rast BDP-a na razini od najmanje 3 posto, smanjiti nezaposlenost na stopu koja neće biti veća od 14 posto, zaustaviti galopirajuće vanjsko zaduživanje države i uravnotežiti dohodovnu i rashodovnu stranu proračuna bez uvođenja novih interventnih poreza. Sve naše mjere koje ćemo donositi bit će sistemske i dugoročne. Poslovna klima u Hrvatskoj mora postati stabilna – objavio je Orešković.

[NAŠ PROGRAM JE SRETNA HRVATSKA] Ovih dana se čulo da Vlada nema program. Prigovarali su mi zato što moje izlaganje u...

Posted by Tihomir Orešković on 25. siječnja 2016

 

>> Evo što građani misle o Vladi Tihomira Oreškovića

>> Vlada 'proustaška' jer je Hasanbegović rekao istinu!?

Komentara 106

Avatar šokac_divani
šokac_divani
13:28 25.01.2016.

Napokon netko kulturan, a nadasve stručan na čelu Vlade RH. Hvala ti dragi Bože što smo dočekali ovaj dan!

JO
JOKS
13:28 25.01.2016.

Samo hrabro i naprijed. Veliki sam optimist

PA
Patrizzia
13:47 25.01.2016.

Došli ste kao anđeo od dragoga Boga poslan .Imamo vjeru u vas i u Vas gledamo kao u spasitelja ovog napaćenog naroda i zemlje .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije