ŽRTVA PROMETNE?

Tijelo mrtvog muškarca pronađeno dva metra od ceste u Rijeci

rijeka, tijelo muskarac,les (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/5
Autori: eč/VLM, tli/VLM
08.02.2013.
u 09:49

Muški leš pronađen je kod adrese Draga Brig 70 B. Još uvijek se ne znaju okolnosti koje su dovele do smrti

Tijelo mrtvog muškarca pronađeno je u petak ujutro kod adrese Draga Brig 70B. Riječka policija potvrdila nam je da je očevid u tijeku te da je tijelo preminulog pronađeno ispod zida, dva metra od ceste.

Nakon obavljenog očevida utvrđeno je da se radi o 51-godišnjaku iz Drage koji je u noći na petak pao preko potpornog zida ceste. Na mrtvom tijelu nisu pronađene ozlijede koje bi ukazivale na uzrok smrti zbog čega će se u ponedjeljak 11. veljače obaviti mrtvozornička obdukcija.

Kako bi se rasvjetilie sve okolnosti smrti 51-godišnjaka, kriminalističko istraživanje se nastavlja.

>>Sudar kombija i automobila: Četvero prevezeno u bolnicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije