POKUŠALI JE REANIMIRAT

Tragedija na Krku: Ženi pozlilo u moru, stigao i helikopter, ali nije joj bilo spasa

Predstavljena Hitna helikopterska medicinska služba u Osijeku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
20.08.2024.
u 14:50

“Nažalost, unatoč svim poduzetim mjerama reanimacije od strane tima hitne medicinske službe, ženi nije bilo pomoći i preminula je na mjestu,” potvrdili su iz Zavoda za hitnu medicinu Rijeka.

Baškoj na otoku Krku jutros se odvijala dramatična akcija spašavanja koja je, nažalost, završila tragično. Ženi je pozlilo dok je bila u moru, nakon čega ju je netko izvukao na obalu. Ubrzo je stigao tim Helikopterske hitne medicinske službe, koji je sletio na maleni mol, ispričala je jedna svjedokinja za portal 24sata, koji je objavio i video same intervencije.

“Helikopter je sletio na mali mol, a iz njega je izašla doktorica. Kad smo odlazili, pokušavali su je reanimirati, no ne znamo što se dogodilo kasnije,” kazala je. Iako je Hitna pomoć brzo stigla, nesretnoj ženi nije bilo spasa.

Zbog gužvi na cestama i udaljenosti Baške od grada Krka, procijenjeno je da je najbrže rješenje bilo poslati helikopter. Poziv je primljen malo prije 9 sati ujutro. “Nažalost, unatoč svim poduzetim mjerama reanimacije od strane tima hitne medicinske službe, ženi nije bilo pomoći i preminula je na mjestu,” potvrdili su iz Zavoda za hitnu medicinu Rijeka. Kao uzrok smrti navodi se utapanje, piše 24sata.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Krk, Korčula, Brač, Hvar... Znate li nabrojiti 15 najnaseljenijih hrvatskih otoka? Rijetki 'prebace' 10.000 stanovnika

Predstavljena Hitna helikopterska medicinska služba u Osijeku
1/19
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije