Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU IMALI POTREBNU OPREMU

Tragedija u Bjelovaru: Preminula djevojčica koja je prošlog petka stradala u nesreći quada

Bjelovar: Županijski Dom zdravlja bogatiji za pet novih sanitetskih vozila hitne pomo?i
Damir Spehar/PIXSELL
29.06.2024.
u 20:18

- Jedna djevojčica nažalost je zaprimljena s kritičnim ozljedama, bori se za život, radi se o kraniocerebralnim ozljedama - rekao je prije par dana kirurg.

Djevojčica koja je nastradala u teškoj prometnoj nesreći s quadom koja se prošloga petka dogodila u Bulincu pored Bjelovara, podlegla je ozljedama, javlja MojPortal.hr. Nesreća se, podsjećamo, dogodila prošlog petka kad je troje troje tinejdžera na quadu, bez kaciga na glavi i bez dozvole, uslijed prebrze vožnje zahvatili bankinu, sletjelo u putni jarak i udarili u obližnji betonski most. Svo troje su zadobili teške ozljede glave.

Borba za život

Dan nakon nesreće, dežurni kirurg u Općoj bolnici 'Dr. Anđelko Višić' u Bjelovaru Damir Koprek otkrio je stanje troje maloljetnika koji su ovog petka teško stradali u prometnoj nesreći u Bjelovaru. - Jedna djevojčica nažalost je zaprimljena s kritičnim ozljedama, bori se za život, radi se o kraniocerebralnim ozljedama. Uglavnom glava, sve troje imaju dominirajuće ozljede glave uz još neke ozljede koje za sada nisu bitne, natučenja ruku ili ogrebotine, međutim, dominiraju ozljede glave -rekao je tada kirurg za HRT.

O nesreći se i tada oglasila i PU bjelovarsko-bilogorska. "U petak, 21. lipnja oko 15.45 sati, dijete koje je upravljalo kategorijom vozila koje je registrirano kao traktor, bjelovarskih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje jer nije navršilo najnižu dob za upravljanja vozilom određene kategorije, prevozilo je još dvije osobe.

Krećući se kroz Bulinac, uslijed neprilagođene brzine osobinama ceste dijete je izgubilo nadzor na vozilom, kotačima zahvatilo desnu bankinu nakon čega je sletjelo u putni jarak po kojem se vozilo nastavilo nekontrolirano kretati nakon čega je udarilo u betonski putni most.  U ovoj prometnoj nesreći svo troje djece je zadobilo teške tjelesne ozljede te su zadržani na daljnjem liječenju u Općoj bolnici "dr. Anđelko Višić" Bjelovar. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.", naveli su.

Ključne riječi

Komentara 1

PV
prcko.vita
09:06 30.06.2024.

Da li da iznosim opet surovu istinu ili da šutim i pravim se da je sve u redu? Nadam se da će odgovorne stići pravda potaknuta i tom djevojčicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije