U TIJEKU JE OČEVID

Tragedija u Međimurju: Vlasnik kuće pronađen mrtav s opeklinama četvrtog stupnja

Priprema vatrogasaca za primopredaju specijalnog navalnog vatrogasnog vozila Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
08.10.2024.
u 10:23

Na tijelu preminulog pronađene su opekline četvrtog stupnja, dok drugi tragovi nasilne smrti nisu pronađeni.

Policija je danas izvijestila da je jučer oko 18.30 sati u Hlapičini izbio požar u obiteljskoj kući u vlasništvu 79-godišnjaka. Tijekom gašenja požara u unutrašnjosti kuće vatrogasci su pronašli mrtvo tijelo vlasnika kuće.
 
Mrtvozorničkim pregledom na tijelu preminulog pronađene su opekline četvrtog stupnja, dok drugi tragovi nasilne smrti nisu pronađeni.
 
- O događaju je izviještena zamjenica nadležne državne odvjetnice koja je naložila obavljanje očevida na mjestu događaja te obdukciju mrtvog tijela koje je potom prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec. Tijekom današnjeg prijepodneva na mjestu događa obavit će se očevid kako bi se utvrdio uzrok požara i druge relevantne okolnosti događaja - kažu u policiji.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Izbio požar na obiteljskoj kući u Zagrebu, vatrogasci na terenu

Priprema vatrogasaca za primopredaju specijalnog navalnog vatrogasnog vozila Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba
1/10

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije