UTOPILA SE

Tragedija u Umagu: Kupači izvukli mrtvo tijelo 65-godišnjakinje iz mora

Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/3
08.08.2024.
u 15:56

"Oko 9.30 sati dobili smo dojavu o pronalasku ženske osobe bez znakova života. Kupači su iz mora izvukli tijelo mrtve žene."

Žena u dobi od 65 godina utopila se u četvrtak ujutro u moru kod hotela Kristal u Umagu, izvijestila je u četvrtak istarska policija napominjući kako se identitet utopljenice i okolnosti događaja još utvrđuju. 

Jutros su kupači u moru kod tog umaškog hotela uočili tijelo koje pluta. Riječ je o 65-godišnjoj ženi čiji je identitet zasad nepoznat.

"Oko 9.30 sati dobili smo dojavu o pronalasku ženske osobe bez znakova života. Kupači su iz mora izvukli tijelo mrtve žene", rekli su iz PU Istarske te dodali kako se identitet preminule i okolnosti još utvrđuju.

VEZANI ČLANCI: 

>>> VIDEO Nasukana jedrilica nakon oluje u Zadru

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
16:48 08.08.2024.

Vjerojatno srce. Po ovoj vrućini stariji ljudi ne bi trebali plivati i roniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije