VELIKA TUGA

Strašna tragedija u Velikom Trojstvu: 'Kruno(9) je sinoć trebao biti na treningu, a sada je bolesna majka ostala sama...'

Foto: Čitatelj/BJLive
1/2
03.08.2024.
u 12:17

U zavoju je Igor izgubio kontrolu nad motociklom i sudario se s automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Općina Veliko Trojstvo je pogođena ogromnom tugom. Sinoć, malo nakon 19 sati, dogodila se stravična prometna nesreća u Kegljevcu koja je odnijela dva života. Igor Plazek (32) bez vozačkog ispita i bez kacige, vozio je neregistrirani motocikl sa svojim devetogodišnjim sinom Krunom, koji je za mjesec dana trebao krenuti u četvrti razred Osnovne škole Veliko Trojstvo, piše Mojportal.hr.

Iako je Kruno (9) bio zaštićen kacigom, nažalost, nesreća se pokazala fatalnom. U zavoju je Igor izgubio kontrolu nad motociklom i sudario se s automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera. Smrt je bila na licu mjesta, kako navodi policija. Selo je pogođeno dubokom tišinom. Kruno je bio poznat kao bistar, veselo dijete koje je volio sudjelovati u lokalnim manifestacijama. Njegov gubitak predstavlja ogroman udarac za zajednicu, koja se prisjeća njegovih lijepih trenutaka, otac Igor bio je strastven ljubitelj brze vožnje, što su mnogi primijetili dok je često viđen kako vozi motor ili kabriolet po selu.

Situacija je dodatno otežana zbog činjenice da je Kruno bio jedino dijete obitelji. Nakon gubitka sina i supruga, majka sada se suočava s teškim trenucima. Uz to, i sama je bolesna, s dijagnozom karcinoma i predstojećim kemoterapijama. Igor je također bio bolestan i čekao je nalaze na tumoru.

VEZANI ČLANCI: 

Jedan od susjeda ističe kako je Kruno nedavno trenirao nogomet i trebao je biti na treningu u vrijeme nesreće. -  I sinoć je trebao biti na treningu i to baš u vrijeme kada se nesreća dogodila. Taman na kraju smo čuli hitnu kako juri selom, a ubrzo i što se dogodilo. Igor je imao tumor. Čekao je taman neke nalaze, tako mi je rekao... - kaže susjed. 

Naime, iz suprotnog smjera naišao je automobil kojim je upravljao jedan od lokalnih vatrogasaca. - Kažu da nikako nije mogao izbjeći sudar jer je Igor sjekao zavoj i direktno se zaletio u njega. Žao mi je i njega jer će cijeli život pamtiti taj jezivi događaj, zaključuje sugovornik.

Općina Veliko Trojstvo izrazila je svoju sućut putem društvenih mreža, poručujući - Zatekla nas je tužna vijest koja je rastužila cijelu Općinu Veliko Trojstvo. Izražavamo svoju najiskreniju sućut zbog vašeg nenadoknadivog gubitka. Počivali u miru Božjem.- stoji u objavi. 

>>> FOTO Očerupani 'jugoslavenski Las Vegas': U luksuznom resortu nekad su odsjedale zvijezde

1/31

Komentara 13

Avatar Žuti
Žuti
12:25 03.08.2024.

Znači otac je bio neodgovoran na nekoliko polja. Sramotno ponašanje odrasle osobe.

SK
SkvikiZg
13:20 03.08.2024.

U zadnjih par dana sam videl ne mali broj motociklista koji su vozili ko čisti samoubojice

TM
trade_mark
12:44 03.08.2024.

tipična hrvatska neodgovornost, formula "samo ću..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije