NESREĆA NA RADU

Tragedija u Zagrebu: Radnik propao kroz krov, pao s visine od 18 metara i poginuo

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
05.09.2024.
u 11:44

Okolnosti tragičnog događaja se utvrđuju, nakon čega će se znati i hoće li protiv nekoga biti podnesena kaznena prijava, te ako da, protiv koga i zašto.

Radnik (45) poginuo je u nesreći na radu koja se 4. rujna u 14.20 dogodila na Fallerovom šetalištu na zagrebačkoj Trešnjevci. Kako je priopćila zagrebačka policija, on je radio na krovu i u nekom trenutku je propao kroz krov. Pao je s visine od 18 metara.

Liječnička pomoć mu je pružena na mjestu događaja, no na žalost preminuo je. Očevidu na mjestu događaja nazočio je i inspektor Inspekcije zaštite na radu Državnog inspektorata.

Okolnosti tragičnog događaja se utvrđuju, nakon čega će se znati i hoće li protiv nekoga biti podnesena kaznena prijava, te ako da, protiv koga i zašto. Tijelo poginulog radnika je prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Mučni prizori kraj Voćina: Ubijeno sedam tona ribe, naseljima se širi miris truleži

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
1/24
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije