NAKON 13 SATI

Tragično okončana potraga za Poljakom: Njegovo tijelo pronađeno na omiškom području

nestali.gov.hr
13.07.2024.
u 14:27

Potraga za Poljakom službeno je okončana nakon 13 sati kada je izvučeno tijelo

Velika potraga za Poljakom koji je bio nestao u četvrtak na omiškom području tragično je okončana ove subote. Naime, tijelo Mateusza Niemieca pronađeno je jutros oko 10 sati, potvrdio je pročelnik splitskog HGSS-a Branimir Jukić za Dalmatinski portal. 

Potraga za Poljakom službeno je okončana nakon 13 sati kada je izvučeno tijelo, a HGSS, vatrogasci i policija započeli su potragu u četvrtak kada je posljednji puta viđen. 

Prema navodima, Poljak se tada bio razdvojio od prijatelja na planinarskoj stazi koja vodi do crkve svetog Ante u Naklicama. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Gužva na naplatnoj postaji Lučko

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije