revolucija u prometu

Trajni punjač za električne automobile u Labinu

punjac
Vesna Brnabić
24.09.2010.
u 14:17

- U Labinu je upravo završio Tjedan mobilnosti, koji se održava kao dio europske manifestacije, čiji je slogan "Putuj pametnije, živi kvalitetnije"

"Tesla turneja", koja najavljuje revolucionarnu promjenu u prometu, stigla je u Labin, gdje je svečano postavljen prvi trajni punjač za električne automobile u Hrvatskoj. Na svečanosti su bili čelnici istarske županije i grada Labina , predstavnici uprave HEP-a , te direktor RWE-a Hrvatska i predsjednik Njemačko-hrvatske gospodarske i trgovinske komore Ralf Blomberg.

- U Labinu je upravo završio Tjedan mobilnosti, koji se održava kao dio europske manifestacije, čiji je slogan "Putuj pametnije, živi kvalitetnije ". Siguran sam da će od ovog dana Labin biti prepoznatljiv na autokartama i kao grad koji je postavljanjem prvog punjača za elektromobile zakoračio u budućnost,  a to puno znači i za zaštitu okoliša i za zdravlje građana - rekao je labinski gradonačelnik Tulio Demetlika.

Ključne riječi

Komentara 3

DM
dr_max
19:52 26.09.2010.

Da li je gradonacelnik tulio ili nesto izjavio? Pojasniti molim!

RE
real
09:19 29.09.2010.

dobro bi bilo da objavite detalje, te cjenik za punjenje el. auta

FR
friz
11:00 06.10.2010.

članak je tako napisan,kao da ga je napisalo dijete u četvrtom osnovne.Gdje su detalji o punjaču,slike,cijena ako ima itd???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije