PROSTITUCIJA

Traže sedam mjeseci zatvora za svodnikovu kćer zbog podvođenja

prostitucija
Photos.com
25.07.2011.
u 19:45

Na dušu se Mariki stavlja da se dogovorila s A. C., koju je podvodila, da će ta djevojka pružati seksualne usluge muškarcima za iznose od 300 do 500 eura.

Nakon Nebojše Perunovića Panche i studentice Sare Sikirić, na optuženičku klupu zagrebačkog Općinskog kaznenog suda sjest će i Marika Tomljanović Kiprijanovski, pod optužbom za podvođenje.

Tužiteljstvo za kćer prije osuđivanog svodnika traži sedam mjeseci zatvora, navodeći da je i prije prijavljivana zbog podvođenja. No u istrazi je Tomljanović Kiprijanovski negirala optužbe, govoreći da nikoga nije podvodila nego da se sama prostituirala, i to zbog teške financijske situacije.

U optužnom prijedlogu navodi se da je u dva mjeseca ove godine podvodila A. C., koja je pružala seksualne usluge muškarcima za iznos od 300 do 500 eura. Na dušu joj se stavlja i posjedovanje 0,5 grama kokaina, za koji se u istrazi branila da nije njezin.

Nakon što je prošli tjedan obrana u slučaju Panche i Sare Sikirić zatražila da se sa suđenja isključi javnost zbog zaštite privatnog i obiteljskog života optuženika i svjedoka, može se očekivati da će to tražiti i Kristijan Krsnik, odvjetnik M. Tomljanović Kiprijanovski. Zasad je predloženo tek troje svjedoka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije