NASMIJAO TROGIRANE

Ni bankomat ga nije omeo: Obojio cijeli zid u bijelo!

Trogir
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
21.07.2017.
u 10:41

Zid je osvanuo u novom ruhu, ali zabijelio se i bankomat...

Prije nekoliko dana zid u Marini kraj Trogira obojen je u bijelo, no ''umjetnik'' se malo zanio pa je usput obojio i bankomat Zagrebačke banke.

Otkako je osvanuo u novom ruhu, bankomat više ne radi. Mještani imaju dvije teorije o ovom nemilom događaju.

Prva teorija uključuje ''nelojalnu konkurenciju'', dok druga tvrdi kako je umjetnik zapravo strastveni navijač Hajduka. Naime, zabijeljen je samo bankomat Zagrebačke banke, onaj Splitske ostao je čitav!


 

Komentara 4

TO
tolitol
13:01 21.07.2017.

Da su samo rubovi bankomata prebojani rekao bih da je moguće da se radi o nekome ne baš osobito inteligentnom. No očito se radi o namjernom činu koji je rezultirao materijalnom štetom. To je možda večernjakovcima jako smiješno, ali time će se, nadam se, pozabaviti policija i sudstvo.

DH
dalibor.hren
12:49 21.07.2017.

I to je nekom "pametnom" jako smiješno. Da je slučajno u Hrv. Zagorju ili Zagrebu premazan bankomat splitske banke, došlo bi do tovarskog ustanka!

EM
emojmile
15:11 24.07.2017.

Pa staoni ćemo svi raditi sta hoćemo?? Splitska ili Zagrebacka svejedno. Nismo u anarhiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije