NEVJEROJATNA REAKCIJA

Trump uzdignutom šakom prkosi atentatoru, dok Biden ne može održati suvisao govor

15.07.2024.
u 19:55

Ne treba sumnjati da Trump neće propustiti iskoristiti ovu bogomdanu priliku u svojoj predizbornoj kampanji, što nesumnjivo povećava i izglede za njegovu izbornu pobjedu

Komentara 21

SU
SULUD
22:54 15.07.2024.

Zar ne bi bilo logično da su ga odmah ugurali u auto umjesto da pozdravlja ekipu ne znajući ims li još snajperista? I tajna služba mu dopušta da ih pozdravi posve otkrivene glave koji mu je netko upravo pokušao propucati. A propucao ga je dečko od 20 godina koji nosi naočale jer ne vidi baš najbolje

ER
EroK
22:37 15.07.2024.

Ha-ha-ha! Putinovi cirkusanti hoće Trumpa za Precednika Amerike! E, dosta nam je bilo "bratstva i jedinstva" tj. boljševizma i komunizma! Trump mora prvo u ćuzum jer ne plaća porez, vara i lažno se predstavlja!

PR
prajdali100
20:32 15.07.2024.

Pa dobro Denis,majka mu stara,za koga ti navijaš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije