DOLAZI I U HRVATSKU

Turski predsjednik stigao u Srbiju, Vučić pozdravio "dragog prijatelja"

Erdogan dočekan uz najviše počasti ispred zgrade Predsjedništva BiH
Foto: Damir Hajdarbasic/PIXSELL
1/2
06.09.2022.
u 23:28

Erdogan i Vučić sastaju se u srijedu, a u okviru posjeta bit će potpisano i nekoliko sporazuma o suradnji. Turski predsjednik i njegov domaćin trebali bi potom otvoriti Srpsko-turski poslovni forum. Vučić je na Instagramu objavio poruku dobrodošlice predsjedniku Turske.

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan stigao je u utorak navečer u posjet Srbiji, gdje će se u srijedu susresti s predsjednikom Aleksandrom Vučićem koji ga je dočekao u zračnoj luci, izrazivši dobrodošlicu "dragom prijatelju", javljaju srbijanski mediji. Na aerodromu "Nikola Tesla" Erdogana, njegovu suprugu i tursku delegaciju dočekao je osobno Vučić.

Erdogan i Vučić sastaju se u srijedu, a u okviru posjeta bit će potpisano i nekoliko sporazuma o suradnji. Turski predsjednik i njegov domaćin trebali bi potom otvoriti Srpsko-turski poslovni forum. Vučić je na Instagramu objavio poruku dobrodošlice predsjedniku Turske.

"Dobro došli u Srbiju, dragi prijatelju! Veselim se našem ponovnom susretu i još jednoj potvrdi prijateljstva između Srbije i Turske", poručio je Vučić.

Erdogan je u Beograd doputovao u sklopu trodnevne posjete regiji. Prije Beograda boravio je u Sarajevu, a potom dolazi u Hrvatsku gdje će nazočiti svečanom otvaranju nove džamije i Islamskog centra u Sisku.

Islamski centar otvara se u četvrtak svečanom ceremonijom na koju stiže hrvatski državni vrh, turska delegacija predvođena Erdoganom te niz diplomata i visokih uzvanika. 

Komentara 15

DU
Deleted user
08:39 07.09.2022.

Vec jutros se vidi na Jelacic placu razdraganost svijeta i ushicenje ...jer dolazi dragi prijatelj daleko mu kuca od liepe nase...cim dalje to bolje...

MI
Mislav28
09:51 07.09.2022.

Pa oni i jesu najbolji frendovi srbijanci su najbolje živijeli kad su bili u osmanskom carstvu 500 godina bolje su živjeli tada nego danas.

KI
kiseli
05:42 07.09.2022.

Trebao je izgraditi novu džamiju u Srebrenici i pozvati svog velikog prijatelja Vučića kao počasnog gosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije