VARAŽDIN

U automobilu pronašli deset kilograma marihuane, automatsku pušku i revolver

Foto: Pu varaždinska
1/2
13.01.2023.
u 15:19

Nad Makedoncem se provodi kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske jučer su u Ulici hrvatskih branitelja u Varaždinu tijekom provođenja zadaća na suzbijanju zlouporabe droga zaustavili vozača automobila. 

- Provjerom identiteta utvrđeno je da se radi o 21-godišnjem državljaninu Sjeverne Makedonije s prijavljenim prebivalištem na području Republike Slovenije. Budući da je odbio omogućiti policijskim službenicima pregled osobnog vozila, Županijski sud u Varaždinu izdao je nalog za pretragu vozila u kojem je pronađeno 12 paketa s 10.915 grama droge marihuane, jedna automatska puška PPŠ-41, sovjetske proizvodnje, s pripadajućim spremnikom te jedan revolver nepoznate marke i modela - izvijestila je danas policija. 

Nad Makedoncem se provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i kaznenih djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

VIDEO Petak 13. nije toliko crn: Ljudi su na ovaj dan sve oprezniji i nema toliko nesreća!

Komentara 4

Avatar HajdukLika
HajdukLika
23:24 13.01.2023.

Opet nova rupa u proračunu republjike Kosova?

Avatar JustForYou
JustForYou
15:42 13.01.2023.

automatsku pušku???...... PPS 41 nije automatska puska. To bi isto bilo ka da MP-40 ili Thompson zovete automatskom puskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije